28-07-2018 dagje uit

28 juli 2018 dagje uit naar het Ouwehands dierenpark in Rhenen

aankomst dierentuin
aankomst in de dierentuin, het regende nog een beetje

Van 21 t/m 29 juli 2018 waren er in Rhenen de ‘Chinese dagen’. Wij wilden dat wel beleven en zijn daar met meerdere clubleden op 28-07-2018 naar toe gegaan.
In het begin leken de weergoden het niet al te goed met ons voor te hebben, gelukkig viel het later weer mee.

etende pandabeer

Natuurlijk hebben we allemaal de pandaberen (beroemd in Nederland en daarbuiten) bestudeerd en bewonderd, en ja, ze waren/zijn echt te moeite van het bekijken waard.

Om de rest van het park te bekijken hebben we ons opgedeeld in kleine groepjes zodat ieder kon stilstaan bij de dieren/dingen die hem/haar het meeste interesseerden.

Ikzelf ( de schrijfster van dit stukje) was bijv. weg van de varkens met haar, niet alleen omdat het prachtbeesten zijn om naar te kijken maar vooral omdat er kort daarvoor iets over op de televisie was geweest. Was eerlijk gezegd de enige van ons groepje.

drakendanser

Buiten konden we volop genieten van de drakendansers en binnen hebben we als kinderen zitten genieten van de familieshow ‘de Rode Robijn’.

Tot slot hebben we met z’n allen in het restaurant van de verschillende noodle soepen genoten en konden we daarna tevreden en met volle buik weer terug naar onze basis in IJsselstein gaan.

Al met al een geslaagde dag!!